top of page

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen kirjanpito

Tehokas paperiton kirjanpitopalvelu sovitussa aikataulussa. Kirjanpito sähköisiä ohjelmistoja hyödyntäen mahdollistaa kirjanpidon  automatisoinnin ja kuun vaihteessa lyhyemmän kirjanpidon valmistumisajan. Sen myötä ajantasaisemmat raportit saatavilla paikasta riippumatta. Ohjelmisto hakee tiliotteet suoraan pankista. Säännöllisiin tapahtumiin luodaan sääntöjä, joilla kirjanpitoa saadaan automatisoitua. Aikaa ja rahaa säästyy. Sähköiset työkalut mahdollistavat mm. laskujen lähetyksen, vastaanoton, kuittiskannerin käytön, erilaiset raportit. Sähköisen kirjanpidon ja ohjelmiston hyödyt skaalautuvat yrityksen kasvaessa.

Ohjelmistojen käyttöönotot ns. avaimet käteen periaatteella. Ohjelmistojen opastukset ja koulutukset sekä tuki hoituvat suoraan työntekijöidemme toimesta.

Pääohjelmistonamme toimii pilvipohjainen Netvisor. Meillä on toinen entistä kustannustehokkaampi ohjelmisto pienemmille asiakkaille.

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma kirjanpitäjä.

Analytics

Palkanlaskenta

Täsmällinen palkanlaskenta on tietenkin mahdollista sisällyttää taloushallintopalvelupakettiin. Palkanlaskenta voidaan hoitaa eri tavoilla, riippuen asiakkaan toiveista.

 

Usein palkanlaskenta hoidetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, mutta koko palkanlaskentaprosessi on myös mahdollista ulkoistaa meille alusta loppuun asti.

 

Perus palkanlaskentapaketti sisältää palkkojen laskemisen, palkkojen lähettämisen maksuun, palkkalaskelmien lähetyksen työntekijöille sähköisesti, palkkailmoitusten lähettämisen.

Accountant

Myynti- ja ostoreskontra

Myynti- ja ostoreskontran elinkaaren hallinta mahdollista ohjelmistossa. Reskontrien hoito on mahdollista ulkoistaa meidän hoidettavaksi sovituin ehdoin.

Laskujen lähetys ja vastaanotto sähköisesti suoraan ohjelmistossa auttaa kirjanpidon automatisoinnissa - kustannussäästöjä etenkin toiminnan kasvaessa.

Laskujen lähettäminen on helppoa ja nopeaa sähköisesti. Laskujen tilaa on vaivatonta seurata ja ohjelmiston kautta voidaan lähettää myös hyvitys-, muistutus- ja perintälaskut.

Ostoreskontraan on mahdollista rakentaa laskujen tarkastus- ja hyväksyntätasoja, joiden avulla varmistetaan laskujen oikeellisuus. Ohjelmiston avulla ostolaskujen seuran on selkeää ja maksuliikennettä voidaan hoitaa sitä kautta.

Financial Report

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Hoidamme yrityksenne tilinpäätöksen ja veroilmoituksen tilikauden päättyessä. Avustamme kokouspöytäkirjojen laatimisessa. Lähetämme tarvittavat dokumentit rekisteröitäväksi viranomaisille.

Signing a Contract

Lakisääteiset viranomaisilmoitukset

Hoidamme kirjanpitoon, palkanlaskentaan sekä tilinpäätöksiin liittyvät lakisääteiset viranomaisilmoitukset, kuten esim. alv- ja tulorekisteri-ilmoitukset.

Pretty Envelopes
bottom of page